ДОСЛІДЖЕННЯ ІНЕРЦІЙНОЇ СИСТЕМИ ВИМІРЮВАННЯ ВІДХИЛЕННЯ ВАНТАЖУ БПЛА ВІД НУЛЬОВОЇ ТОЧКИ - БОЙКО, Юлій; СВАЧІЙ, Олег (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
В статті наведено результати калібрування та досліджень можливостей інерційної системи відслідковування відхилення від нульової точки на базі використання акселерометричного датчика MPU6050, для подальшої стабілізації вільно падаючого вантажу, як покращення використання БПЛА.
Keywords: інерційна навігаційна система; MPU6050; БПЛА; стабілізація; вантаж; акселерометр; гіроскоп; датчик