ПРОГРАМНА РЕАЛІЗАЦІЯ ІТЕРАЦІЙНИХ АЛГОРИТМІВДЛЯ РОЗВ’ЯЗАННЯ ПЛОСКОЇ ФІЗИЧНО НЕЛІНІЙНОЇ ЗАДАЧІ - БАГРІЙ, Олена (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
Розглядається нелінійний програмний блок до спеціалізованого програмного комплексу GEO, що дозволяє враховувати особливості деформування дискретного середовища та моделювати процес деформування плоскої області, заповненої дискретним матеріалом.
Keywords: ітераційний алгоритм; нелінійний програмний блок; дискретне середовище; внутрішнє тертя