АНАЛІЗ НАЯВНИХ СИСТЕМ ПІДТРИМКИ НАУКОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІСПІВРОБІТНИКІВ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ - БОЛОТІНА, Вікторія (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
У статті наведено аналіз існуючих систем підтримки наукової діяльності співробітників вищих навчальних закладів. У сучасному світі в умовах дистанціювання освіти, науки та інших сфер людської діяльності, спричинених пандемією та війною, виникає потреба у якісному та багатофункціональному програмному забезпеченні. На основі проаналізованих систем варто зазначити, що функціонал такого типу ресурсів достатньо різноманітний та дозволяє повністю підтримувати організацію та проведення конференції.
Keywords: вебсистема; вебтехнології; вебплатформа