МОДЕЛЮВАННЯ ҐРУНТООБРОБНОГО АГРЕГАТУ З РОЗРОБКОЮ РЕКОМЕНДАЦІЇ ПІДБОРУ РОБОЧИХ ОРГАНІВ - ГУНЬКО, Ірина; ГРИБИК, Роман (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
В роботі наведено математичне обґрунтування підбору кількості робочих органів комбінованого ґрунтообробного агрегату в залежності від фізико-механічних параметрів ґрунту, рельєфу поля, агротехнічних вимог сівби та садіння сільськогосподарських культур, екологічних  та енергетичних показників операцій передпосівного обробітку ґрунту.
Keywords: котки; лапи; ґрунт; агрегат; робочі органи; комбінування