ВПЛИВ ПАРАМЕТРІВ ПРОЦЕСУ СУБКРИТИЧНОЇ ВОДНОЇ ЕКСТРАКЦІЇНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИЛУЧЕННЯ БІЛКУ ІЗ СОЄВОГО ШРОТУ - СУКМАНОВ, В.; КОВАЛЬЧУК, О. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
Робота присвячена дослідженню процесу екстрагування субкритичною водою білку з соєвого шроту. Метою дослідження є встановлення впливу параметрів (температура: , тривалість екстрагування: (), гідромодуль: ) процесу екстрагування субкритичною водою на вміст білку у сухій речовині екстракту соєвого шроту та їх раціональні значення.
Keywords: екстрагування; субкритична вода; біологічно активні речовини; білок; соєвий шрот