АНАЛІЗ МЕТОДІВ ПРОГНОЗУВАННЯ ІНФЕКЦІЙНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ - СКОПІВСЬКИЙ, С. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
В роботі наведено аналіз різноманітних підходів до прогнозування захворювання на COVID-19. Досліджено сучасні роботи вчених в області поширення інфекційних хвороб, застосування машинного навчання до статистичних даних про розповсюдження COVID, його взаємодії з іншими захворюваннями.
Keywords: COVID-19; прогнозування; машинне навчання