АЛГОРИТМ ВИДОБУВАННЯ ТА ОПРАЦЮВАННЯ СПОРІДНЕНИХ ДАНИХ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ - КРИВЕНЧУК, Ю.; ХАНАС, М.-Ю. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
Основою даної роботи є один з алгоритмів, що використовуються в рекомендаційних системах - рекомендаційна система основана на фільтрації вмісту. Вона аналізує пости користувачів у Twitter та вираховує їх інтереси. Особливістю даної системи є те, що даний алгоритм використовує паралельні обчислення та частотний аналіз тексту. Це дає змогу об’єднати людей з однаковими інтересами.
Keywords: рекомендаційна система; дата майнінг; big data; nltk; tweepy