МЕТОД КЛАСТЕРИЗАЦІЇ ОБ’ЄКТІВ НА ЗОБРАЖЕННІ НА ОСНОВІ ВИБОРУ ОЗНАК - ШАМУРАТОВ, О. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
У статті описується розробка методу, що дозволяє створювати кластери на основі вибору ознак. У сучасному світі індустрія розваг в Інтернеті швидко розвивається, створюючи попит на більш якісні продукти. Це в свою чергу призвело до використання штучного інтелекту не тільки в науці, а й у розвагах. На даний момент набирають популярності програми, що дозволяють створювати анімацію обʼєктів на фотографіях. У цій статті представлений підхід до вирішення проблеми визначення об’єктів для анімації
Keywords: кластеризація; вибір ознак; анімація