АНАЛІЗ ПЕРСПЕКТИВ ЗАСТОСУВАННЯ ПОЛІМЕРНИХ МАТЕРІАЛІВДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ОДЯГУ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ - ЗАХАРКЕВИЧ, О.; КУЛЕШОВА, С.; ТКАЧУК, С.; ЛУК’ЯНЧУК, С. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
В роботі наведено результати досліджень перспектив застосування полімерних матеріалів для виготовлення одягу спеціального призначення робітників атомних електростанцій для захисту від радіоактивного забруднення з представленням проектованих методів обробки вузлів куртки чоловічої.
Keywords: спеціальний одяг для працівників атомних електростанцій; герметизуючи шви; полімерні матеріали