КОМП’ЮТЕРНА РЕАЛІЗАЦІЯ АЛГОРИТМУ ДЕЙКСТРИ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ФОРМИ ЗАПРАВКИ НИТКИ НА ОСНОВІ ПОШУКУ ОПТИМАЛЬНОГО ШЛЯХУ ГРАФА - ЩЕРБАНЬ, В.; ІЩЕНКО, В.; КОЛИСКО, О.; ГОЛЬДБЕРГ, М.; ЩЕРБАНЬ, Ю. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
На основі використання логічно-послідовної теоретично множинної математичної моделі системи подачі нитки на технологічному обладнанні, з використанням алгоритму Дейкстри  пошуку оптимального шляху графа, отримане математичне та алгоритмічне забезпечення для визначення форми заправки.
Keywords: алгоритм Дейкстри; граф; оптимальний шлях; комп’ютерна програма; система подача нитки