СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ НАНЕСЕННЯ ПОКРИТТІВ - КУЧЕРЕНКО, Ю. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
Розвиток країни визначається ефективністю роботи підприємств та організацій, які мають не просто виживати у складних умовах, а проводити активну стратегію перетворень. Інновації в галузі технології захисних та декоративних покриттів металу створюють необхідний рівень конкуренції на вітчизняному лакофарбовому покритті.У цій роботі проведено аналіз сучасних технологій покриттів, визначені сильні та слабкі сторони різних технологій покриттів.
Keywords: технології покриттів; захист від корозії; металеві; неметалеві (керамічні); полімерні покриття; електрохімічні технології