ФОРМУВАЧ ІМПУЛЬСІВ ДОВІЛЬНОЇ ТРИВАЛОСТІ - ОСОЛІНСЬКИЙ, О.; КОЧАН, В.; САЧЕНКО, А.; КОЧАН, О.; КОЧАН, Р. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
У даній роботі розглянуто можливість побудови універсального формувача імпульсів на базі елементів ТТЛ (транзисторно-транзисторної логіки), який забезпечує формування імпульсів заданої тривалості у момент поступлення на вхід від'ємного фронту вхідного імпульсу запуску (перепаду від логічної одиниці у логічний нуль).
Keywords: формувач імпульсів; імпульси довільної тривалості; транзисторна логіка