ФОРМУВАННЯ НОМЕНКЛАТУРИ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ДЛЯ ПРОЄКТУВАННЯ ТАНЦЮВАЛЬНОГО СМАРТ-ОДЯГУ - ПОЛЮХОВИЧ, І.; ЗАХАРКЕВИЧ, О.; ЛИСЕНКО, С. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
У роботі підтверджено доцільність дослідження смарт-технологій та розробки танцювального смарт-костюму з додатковими функціональними властивостями. Проведено аналіз вимог до танцювального та смарт-одягу. На основі аналізу вимог до виробів традиційного асортименту, танцювального одягу та носимих смарт-технологій розроблено номенклатуру вимог до танцювального смарт-одягу. Наявність такої номенклатури забезпечує можливість визначення коефіцієнтів вагомості та обґрунтування одиничних показників у структурі комплексного показника якості сценічного та тренувального танцювального смарт-одягу.
Keywords: смарт-текстиль; танцювальний костюм; смарт-технології; номенклатура; вимоги