КОМП'ЮТЕРНА РЕАЛІЗАЦІЯ ПОВТОРЕННЯ АЛГОРИТМУ ДЛЯ НАПРЯЖЕННЯ ДЕВ'ЯТКИ ДЛЯ МАШИН НА ГРЕБІНЦІ - ЩЕРБАНЬ, В.; КОЛИСКО, О.; КОЛИСКО, М.; КИРИЧЕНКО, А.; ЩЕРБАНЬ, Ю. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
Комп’ютерна реалізація алгоритму рекурсії дозволяє на початковому етапі визначати натяг нитки, який виникає після проходження гребінчатого пристрою натягу системи подачі панчішних автоматів в залежності від фізико-механічних властивостей сировини, геометричних параметрів структурних елементів системи подачі нитки панчішних автоматів. Комп’ютерне визначення зміни відносного натягу на панчішних автоматах базується на використанні алгоритму дихотомії при розв’язанні трансцендентних рівнянь.
Keywords: алгоритм рекурсії; комп’ютерна програма; алгоритм рекурсії; система подачі нитки; панчішний автомат