ОДЕРЖАННЯ ВАРЕНИХ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ З ХАРЧОВИМИ ВОЛОКНАМИ - РАЦУК, М.; САРІБЄКОВА, Д.; ВОДЯНИЦЬКА, З. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
В роботі наведено результати досліджень органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників варених ковбасних виробів, одержаних з додаванням пшеничної, вівсяної, лляної та гарбузової клітковини.
Keywords: варені ковбасні вироби; м'ясо; функціональне харчування; рослинна клітковина; сосиски