УДОСКОНАЛЕННЯ КОМБІНОВАНОЇ СИСТЕМИГЕНЕРАЦІЇ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ - ВАЩИШАК, І.; ЦИХ, В. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
В роботі проведено дослідження системи генерування електричної енергії для потреб будівель на основі комбінованого використання гідро- та сонячної енергетики. Оцінено можливості генерації електроенергії з енергії нагрітої пари, що виникає в процесі випаровування та руху теплоносія всередині теплової трубки. В результаті роботи запропоновано нову технологію генерації електроенергії з високою продуктивністю.
Keywords: сонячна енергетика; гідроенергетика; теплова трубка; функціональна схема