МЕТОД КЛАСТЕРИЗАЦІЇ ДАНИХ НА ОСНОВІ АЛГОРИТМУ ОБХОДУ ГРАФА - ПЕТРОВ, Д.; БОЙЧУК, А. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
В роботі наведено результати досліджень методу кластеризації побудованому на основі обходу графу у ширину та представлено результати роботи на типовому наборі даних для задачі кластеризації, проведено порівняльний аналіз застосування методу.
Keywords: кластеризація; граф; обхід графа в ширину