МІСЦЕ ВІРТУАЛЬНИХ СПІЛЬНОТ У НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕННЯХ СУСПІЛЬНИХ КОМУНІКАЦІЙ - ПАЗДЕРСЬКА, Р. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
В роботі описано актуальні напрямки досліджень суспільних комунікацій з погляду на сучасні тенденції розвитку інформаційної діяльності у середовищі віртуальних спільнот. Схематично представлено взаємозв’язок між напрямами. Акцентується увага на можливості використання аналізу для покращення організації  комунікаційних процесів в перспективі віртуальних спільнот.
Keywords: суспільні комунікації; напрями; віртуальні спільноти; організаційно-правові; соціологічні та інформаційно-комунікаційні