КОМП’ЮТЕРНІ ПРОЦЕДУРИ ПРОГРАМНОГО КОМПЛЕКСУ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ НАПРУЖЕНОСТІ ПРОЦЕСУ ПОДАЧІ НИТКИ НА КРУГЛОВ’ЯЗАЛЬНИХ МАШИНАХ - ЩЕРБАНЬ, В.; КОЛИСКО, О.; КОЛИСКО, М.; КИРИЧЕНКО, А.; ЩЕРБАНЬ, Ю. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
Використання комп’ютерних процедур програмного комплексу для визначення напруженості процесу подачі нитки на  круглов’язальних, двофонтурних машинах дозволяє на початковому етапі визначати технологічні навантаження, які будуть виникати в процесі в’язання полотна дволастичним переплетенням в залежності від виду сировини. Комп’ютерне визначення зміни відносного натягу на круглов’язальних, двофонтурних машинах базується на використанні алгоритму рекурсії.
Keywords: комп’ютерні процедури; програмний комплекс; алгоритм рекурсії; подача нитки; круглов’язальні машини