АЛГОРИТМ ФУНКЦІОНУВАННЯ МАШИННО-ТРАКТОРНОГО АГРЕГАТУ З ВИКОРИСТАННЯМ СИСТЕМИ ЖИВЛЕННЯ ЗІ ЗМІШУВАЧЕМ ПАЛИВ - БУРЛАКА, С. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
Представлено комутаційну схему функціонування машинно-тракторного агрегату з використанням системи живлення зі змішувачем палив та електронним блоком керування на базі Arduino Uno. Ця схема забезпечує повністю адаптивну систему живлення на біопаливі та його сумішах в залежності від навантажувально-швидкісних показників та режимів роботи. Проведено підбір компонентів схеми. Розроблено лінійний алгоритм для написання керуючої програми системою живлення двигуна, що забезпечує її енергетичну економічність та ефективність роботи машинно-тракторного агрегату.
Keywords: алгоритм; машинно-тракторний агрегат; система живлення; змішувач; біопаливо