АНАЛІЗ СТАНУ ІТ РИНКУ УКРАЇНИ - СТИСЛО, Т.; ВАЩИШАК, С.; БОЙЧУК, А.; СТИСЛО, О.; ДОЦЕНКО, Я. (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2022)
У роботі проаналізовано основні моделі підготовки персоналу і на основі аналізу було запропоновано до впровадження оновлену модель підготовки персоналу основану на результатах співбесіди та критеріях бажаної вакансії.
Keywords: проект; підготовка персоналу; навчання; ІТ-ринок; фахівець