АЛГОРИТМ МОДЕЛЮВАННЯ СИГНАЛЬНИХ ПЕРЕТВОРЮВАЧІВ ІМПЕДАНСУ ДЛЯ СЕНСОРНИХ ПРИСТРОЇВ - БАРИЛО, ГРИГОРІЙ; ПАВЛЕНКО, МИХАЙЛО; АДАМ’ЯК, ОЛЕГ; НИКОН, ОЛЕГ; СОРОКА, ВЛАДИСЛАВ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
В роботі розглянуто алгоритм SPICE моделювання сигнальних кіл імпедансної спектроскопії. Запропонований підхід забезпечує високу інформативність та універсальність моделювання, зокрема можливість параметричного аналізу масиву сигналів активної та реактивної складових імпедансу. Алгоритм застосовано до аналізу функціонування квадратурного детектора, що дозволило оцінити точність сигнального перетворення та вплив частотних характеристик компонентів на результат.
Keywords: імпедансна спектроскопія; SPICE модель; сигнальний перетворювач; параметричний аналіз