РОЗРОБКА МЕТОДУ УДОСКОНАЛЕННЯ ВИБОРУ ДІЕЛЕКТРИЧНИХ СИЛОВИХ ЕЛЕМЕНТІВ КОНСТРУКЦІЇ ОПТИЧНОГО КАБЕЛЮ - СТЕПАНОВ, ДМИТРО (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
В роботі розглядається розробка методу удосконалення вибору центрального та периферійного силових елементів (СЕ) на прикладі конструкції одноповивного діелектричного самоутримного оптичного кабелю (ДСОК) на основі визначення залежностей заданого розтягувального навантаження, що забезпечується СЕ, від параметрів його осердя.
Keywords: оптичний кабель; силові елементи; склопластиковий стержень; арамідні нитки; максимальне розтягувальне навантаження; максимальне допустиме видовження