СВІТОВИЙ РИНОК МОЛОЧНОЇ КИСЛОТИ - ОХМАТ, ОЛЕНА; ЖАЛДАК, МАРИНА; МОКРОУСОВ, МАКСИМ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
В статті вивчені перспективи застосування молочної кислоти у різних галузях, проаналізовано зовнішньоторговельну діяльність України на ринку молочної кислоти, проведено пошук та порівняння статистичної інформації щодо розвитку ринку молочної кислоти в Україні та світі. Отримані результати дозволяють оцінити поточний стан та потенціал розвитку цього ринку в Україні, а також визначити напрямки для подальших досліджень та впровадження інноваційних технологій.
Keywords: молочна кислота; ринок; імпорт; експорт