ІНТЕГРАЦІЯ МУЛЬТИМОДАЛЬНИХ ДАНИХ ЗАСОБАМИ ПРОМІЖНОГО ЗЛИТТЯ ДЛЯ УДОСКОНАЛЕНОГО МОДЕЛЮВАННЯ КЛІМАТИЧНИХ ПРОЦЕСІВ - УСТИЯНОВИЧ, ТАРАС; ФЕДУШКО, СОЛОМІЯ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
В роботі здійснено опис мультимодальних даних для моделювання кліматичних процесів, розроблено діаграму для покрокової трансформації даних, підібрано та описано математичний апарат для їх обробки, у результаті виконано проміжне злиття даних і сформовано представлення для здійснення моделювання кліматичних процесів.
Keywords: інтеграція даних; мультимодальні дані; злиття даних; декомпозиційні методи