АНАЛІЗ ЕЛЕКТРОМАГНІТНИХ ПЕРЕХІДНИХ ПРОЦЕСІВ В НИЗЬКОВОЛЬТНІЙ РОЗПОДІЛЬЧІЙ МЕРЕЖІ ПРОМИСЛОВОГО ПІДПРИЄМСТВА - ДАВИДЕНКО, Людмила; ДАВИДЕНКО, Володимир (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
Стаття присвячена питанню аналізу короткого замикання в мережі напругою до 1 кВ промислового підприємства. Методологія аналізу базується на рекомендаціях серії стандартів ANSI/IEEE щодо розрахунку струму короткого замикання для вибору і перевірки комутаційних апаратів і захисних пристроїв за рівнем струму короткого замикання низьковольтних мереж. Як інструмент аналізу застосовано модуль Short Circuit пакету програм ETAP. Результати аналізу забезпечують перевірку відповідності характеристик обладнання струмам короткого замикання, що є основою прийняття висновку щодо коректності проектних рішень.
Keywords: струм КЗ; максимальне значення струму КЗ; програмне забезпечення ETAP