ДОСЛІДЖЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ТА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ПРОДУКЦІЇ СЕРІЇ DEKODER DERUFA ДЛЯ ОЗДОБЛЕННЯ СТІНИ В СУЧАСНОМУ ІНТЕР’ЄРІ - ОЛІЙНИК, Галина; ДАНЧЕНКО, Юлія; КОРНИЦЬКА, Лариса; РАСТОРГУЄВА, Марія (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
В роботі наведено результати досліджень воднодисперсійних акрилових фарб, а також декоративних покриттів та ґрунтовок до фарб, професійної серії DecoDer марки DERUFA. Розглянуто асортимент продукції, технологічні та експлуатаційні характеристики. Досліджено особливості застосування продукції, використання спеціальних матеріалів та технік для створення або підсилення декоративного ефекту при оздобленні стіни в сучасному інтер’єрі.
Keywords: воднодисперсійні акрилові фарби; декоративні покриття; ґрунтовки; оздоблення стіни; сучасний інтер’єр