ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА ВЕДЕННЯ РЕЄСТРУ КЛІЄНТІВ БАНКУ - ЗЕЛІНСЬКА, Оксана; ПОТАПОВА, Надія; МЕЛЬЯНОВА, Анастасія (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
В роботі розглядається проектування інформаційної системи ведення реєстру клієнтів банку і спрямована на детальне вивчення процесів, які відбуваються на кожному етапі розробки інформаційної системи до моменту її програмної реалізації.
Keywords: інформаційна система; клієнт-серверний веб-додаток; веб-сайт; база даних; реєстр банку