ІННОВАЦІЇ В ДИЗАЙН-ПРОЄКТУВАННІ СПЕЦІАЛЬНОГО ОДЯГУ - КУЛЕШОВА, СВІТЛАНА; МАТВІЙЧУК, СВІТЛАНА; КОРОЛЬ, СВІТЛАНА; ЛЕБЕДИНСЬКА, ОКСАНА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
В роботі запропоновано підхід до популяризації інноваційних технологій комплексної переробки полімермістких відходів у композиційні полімерні матеріали та приклади їх використання для захисних елементів спеціального одягу.
Keywords: інноваційні технології; спеціальний захисний одяг; композиційні полімерні матеріали; підсилюючі накладки