ТЕХНОЛОГІЇ VR/AR ДЛЯ E-LEARNING - ЮСКОВИЧ-ЖУКОВСЬКА, ВАЛЕНТИНА; ЯСІНСЬКИЙ, АНДРІЙ; ЛОТЮК, ЮРІЙ; СОЛОВЕЙ, ЛЮДМИЛА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
Стаття присвячена аналізу новітніх інформаційних технологій, процесу віртуалізації світового освітнього простору та впровадженню технологій віртуальної та доповненої реальності в навчальний процес закладів вищої освіти. Виявлено та охарактеризовано взаємозв’язок між реальним та віртуальним освітнім середовищем.
Keywords: інформаційні технології; цифрові компетентності; e-learning; віртуальна та доповнена реальність; цифровий освітній простір; Інтернет-середовище