ВИКОРИСТАННЯ UML ДІАГРАМ ДЛЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ НА ВИРОБНИЦТВІ - САМЧУК, ЛЮДМИЛА; ПОВСТЯНА, ЮЛІЯ; ЛІЩИНА, НАТАЛІЯ; КЛІМЕНКО, АРТЕМ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
У статті використано уніфіковану мову моделювання UML для візуалізації елементів виробництва. Дана робота містить UML діаграми та таблиці опису, що дають змогу структурувати діяльність технологічного процесу на  виробництві. Показаний технологічний процес виготовлення продукції, який детально представлений на діаграмі станів.
Keywords: UML-діаграми; виробнича система; об'єктно-орієнтоване програмування; технічне обладнання; процес