ЗАСТОСУВАННЯ ТРАНСПОРТНОГО МОДЕЛЮВАННЯ ПІД ЧАС ПЛАНУВАННЯ МІСТ НА ПРИКЛАДІ ВІННИЦІ - ПЕРЛОВ, ВІКТОР; КИРИЦЯ, ІННА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
Розглянуті питання застосування транспортного моделювання при ухваленні планувальних рішень на прикладі Вінниці. Показано перелік задач для мікро- та макромоделювання, а також важливість транспортної моделі міста як в стратегічних, так і в тактичних підходах.
Keywords: транспортна модель; макромоделювання; мікромоделювання; транспортне планування