АНАЛІТИЧНИЙ ОГЛЯД СУЧАСНОГО СТАНУ НАПРАЦЮВАНЬ З ПРОЄКТУВАННЯ АДАПТИВНИХ РЕАБІЛІТАЦІЙНИХ ВИРОБІВ - КУЛЕШОВА, СВІТЛАНА; ЛУЩЕВСЬКА, ОЛЕНА; ЛЕБЕДИНСЬКА, ОКСАНА; СЛОБОДЕНЮК, ОЛЬГА; КОВАЛЬСЬКА, ДАРІЯ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
Стаття присвячена аналітичному огляду сучасного стану напрацювань з проєктування адаптивних реабілітаційних виробів легкої промисловості для покращення процесу психофізіологічної адаптації людей (військовослужбовців та цивільних) із травматичними ушкодженнями кінцівок.
Keywords: адаптивні реабілітаційні вироби; травматичне ушкодження кінцівок; психофізіологічна адаптація; функціонально-конструктивні елементи