ВИКОРИСТАННЯ ОНТОЛОГІЇ В ІНФОРМАЦІЙНІЙ СИСТЕМІ ДЛЯ ДОПОМОГИ У ФОРМУВАННІ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ ОСВІТНЬОЇ ТРАЄКТОРІЇ СТУДЕНТІВ - ДУБАС, ЮРІЙ; КУНАНЕЦЬ, НАТАЛІЯ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
У цій роботі розглядається проблема формування індивідуальної освітньої траєкторії в Україні. Досліджуються варіанти та засоби вирішення проблеми та розглядається власне рішення з використанням інформаційних технологій та онтології.
Keywords: індивідуальна освітня траєкторія; інформаційна система; онтологія; відстань левенштейна