«ЗЕЛЕНІ ПОВЕРХИ» – МАЙБУТНЄ ЕКОЛОГІЧНИХ МІСТ - ВАСИЛИНИЧ, АНАСТАСІЯ; КИРИЦЯ, ІННА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
В роботі розроблено проєкт багатоповерхового екологічного житлового будинку із «зеленими поверхами» та запропоновані оригінальні ідеї, що дозволять зменшити негативний вплив будівництва на довкілля та поліпшити якість життя людей. Будівництво екологічних житлових будинків дозволить вирішити екологічні проблеми, покращити психоемоційний стан людей, а також заощадити на електроносіях. Отримані в роботі результати можуть бути використані фахівцями у сфері будівництва.
Keywords: «зелені поверхи»; екологічні будинки; екологічні міста