АВТОМАТИЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ НАНЕСЕННЯ ПОЛІМЕРНОГО ПОКРИТТЯ НА ДЕТАЛІ ЛЕГКОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ - ГОРЯЩЕНКО, СЕРГІЙ; СИНЮК, ОЛЕГ; ДРАПАК, ГЕОРГІЙ; ГОРЯЩЕНКО, КОСТЯНТИН; РОМАНЕЦЬ, ТАРАС (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
Автоматизація процесу нанесення полімерних покриттів на деталі легкої промисловості пропонує численні переваги, починаючи від підвищеної точності та сталості до підвищеної ефективності та продуктивності. Застосовуючи автоматизацію, виробники можуть досягти найвищої якості покриття, зменшити витрати на оплату праці, підвищити безпеку та використовувати технології Industry 4.0. Оскільки виробничий ландшафт продовжує розвиватися, впровадження автоматизованих систем у легкій промисловості стає все більш важливим для збереження конкурентоспроможності та задоволення вимог сучасного ринку.
Keywords: Автоматизація; нанесення; полімерні покриття; деталі легкої промисловості