DIGITAL ТЕХНОЛОГІЇ РОЗРОБКИ ІМІДЖУ СПОЖИВАЧА - ЗУБКО, ОЛЬГА; ШВЕЦЬ, ГАЛЫНА; КУЛЕШОВА, СВІТЛАНА; СЕЛЕЗНЕВА, АННА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
Стаття присвячена розробці капсул гардеробу для адресного споживача за допомогою digital інструментів і автоматизованих методів дизайн-проєктування, які є складовою інтеграційної стратегії творення модних інновацій fashion-брендів у контексті Circular моди.
Keywords: імідж; upcycling; капсула гардеробу; адресний споживач; digital технології; мобільні додатки