МЕТОД ТА ПРОГРАМНО-ТЕХНІЧНИЙ ЗАСІБ ГЕНЕРУВАННЯ КЛЮЧІВ АУТЕНТИФІКАЦІЇ - ТОМУСЯК, АНДРІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
В роботі наведено результати дослідження і  розробки методу та програмно-технічного засобу генерування ключів аутентифікації.
Keywords: аутентифікація; безпека; генерація ключів; комп’ютерні системи; криптографія; шифрування; захист даних; захищені системи