ВИКОРИСТАННЯ SOLIDWORKS У ПРОТОТИПУВАННІ АЕРОДИНАМІЧНОГО ХВОСТОВОГО КЕРМА - КУШНІРЧУК, АНДРІЙ; ТКАЧУК, ВІТАЛІЙ; КАРАЗЕЙ, ВІТАЛІЙ; ХАРЖЕВСЬКИЙ, В'ЯЧЕСЛАВ; МАРЧЕНКО, МАКСИМ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
В роботі розглядається ефективне застосування програмного продукту Solidworks для моделювання складних механізмів з рухомими елементами складної форми. Застосування програми конструкторами на підприємствах значно підвищує ефективність роботи конструкторських бюро та дослідно-експериментальних відділів. Час на розробки значно зменшується, а багато інструментів аналізу дозволяють уникати помилок. Використання Solidworks для створення 3D моделей разом з адитивними технологіями для виготовлення цих моделей, виводять на якісно інший рівень створення прототипів складних рульових приводів.
Keywords: Solidworks; 3D модель