ІНФОРМАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ПРОГНОЗУВАННЯ РІВНЯ ЕПІДЕМІОЛОГІЧНОЇ НЕБЕЗПЕКИ З ВИКОРИСТАННЯМ НЕЙРОМЕРЕЖЕВОГО МОДЕЛЮВАННЯ - ОВЧАРУК, ОЛЕКСАНДР; МАЗУРЕЦЬ, ОЛЕКСАНДР; СОБКО, ОЛЕНА; МОЛЧАНОВА, МАРИНА; КЛІМЕНКО, ВАЛЕРІЯ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
Стаття присвячена розв’язанню задачі визначення рівня епідеміологічної небезпеки, для чого розроблено інформаційну технологію прогнозування рівня епідеміологічної небезпеки, метод прогнозування значень параметрів за їх часовими рядами рекурентною темпоральною нейронною мережею із згортковим шаром як складову інформаційної технології, та відповідну програмну систему.