СТВОРЕННЯ ПОЛІМЕРНОГО КОМПОЗИЦІЙНОГО ЗАСОБУ З ФУНГІЦИДНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ - КАЧАН, РОМАН; ЗАКОМОЛДІНА, АЛІНА; ЯЦУТА, ІННА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
В роботі доведено актуальність створення полімерного композиційного матеріалу у формі лаку з фунгіцидними властивостями. Отримання нового вітчизняного засобу у формі лаку дозволить вирішити важливе питання – наявність доступного вітчизняного полімерного композиційного матеріалу з фунгіцидними властивостями (виріб медичного призначення), який можна використовувати для профілактики і лікування оніхомікозів.
Keywords: полімерний композиційний матеріал з фунгіцидними властивостями; лак; нітроцелюлоза; оніхомікоз