ТЕХНОЛОГІЇ ВНЕСЕННЯ ДОБРИВ У СУЧАСНИХ ТЕПЛИЧНИХ ГОСПОДАРСТВАХ - БАБИН, ІГОР; ЛУЦ, ПАВЛО; РІПА, СЕРГІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
У статті розглянуті основні технології та способи внесення добрив у сучасних тепличних господарствах, переваги та недоліки. Їх вплив на продуктивність тепличного вирощування сільськогосподарської продукції.
Keywords: фертигація; змішування; внесення добрив; міксер добрив; пропорційний насос-дозатор; точність дозування; тепличне господарство; гідропоніка