РОЛЬ МИТНИХ ОРГАНІВ І ПРОЦЕДУР МИТНОГО ОФОРМЛЕННЯ У ФОРМУВАННІ БЕЗПЕКИ НА РИНКУ ПАРФУМЕРНО-КОСМЕТИЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ - ПЕЛИК, ЛЕСЯ; САПОЖНИК, ДМИТРО (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
В роботі розглянуто питання ролі митних органів та здійснюваних ними під час професійної діяльності процедур митного оформлення у формуванні безпеки на ринку парфумерно-косметичної продукції. Показано, що незважаючи на мінливу геополітичну, економічну і торговельну обстановку на світовій арені, митні та правоохоронні органи перманентно повинні проводити ефективну роботу з виявлення та припинення злочинів, які можуть завдати шкоди економічній безпеці України.
Keywords: парфумерно-косметична продукція; безпека; митні органи; митне оформлення