ВЕБ-СЕРВІС ОПТИМІЗАЦІЇ ВАНТАЖНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ З ВИКОРИСТАННЯМ МЕТОДІВ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ В УМОВАХ ПОВНОЇ ІНФОРМАЦІЇ - ДОБУЛЯК, ЛЕСЯ; СОХАН, ІГОР; ФУНДАК, ЛЕСЯ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
У роботі досліджено ефективність алгоритмів NFA, FFA, WFA, BFA для розв’язування задачі про упакування в контейнери, а також запропоновано власний SFA алгоритм ідея якого полягає в тому, щоб розбивати вантаж на кілька частин за умови, якщо він не поміщається в контейнер повністю.  Розроблений веб-сервіс оптимізації вантажних перевезень  з використанням запропонованих методів.
Keywords: перевезення; вантаж; упакування; оптимізація