ВПЛИВ ТЕРТЯ РОБОЧИХ ОРГАНІВ В'ЯЗАЛЬНОЇ МАШИНИ НА ДИНАМІЧНІ НАВАНТАЖЕННЯ В ПАРІ ГОЛКА-КЛИН - ПЛЕШКО, СЕРГІЙ; КОВАЛЬОВ, ЮРІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
У даній роботі представлені результати досліджень по оцінці впливу тертя робочих органів в'язальної машини (голки, клини, стібки) на величину динамічних навантажень, що виникають в зоні взаємодії голок і клинів. Представляємо вплив тертя на динамічні навантаження в в'язальному механізмі круглов'язальної машини з жорстким і пружним кріпленням клинів.
Keywords: в'язальна машина; голка; клин; стібок; тертя; динамічне навантаження