ОЦІНКА МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ВІДНОВЛЕНИХ ДЕТАЛЕЙ ТА ЇХНЬОЇ ДОВГОВІЧНОСТІ - ЗЕНКІН, МИКОЛА; РЕМЕЗОВСЬКИЙ, ОЛЕГ; ШОСТАЧУК, ОЛЕКСАНДР (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
Стаття розповідає про інноваційні технологічні методи подовження терміну служби відповідальних деталей друкарського обладнання. Автори підкреслюють важливість довговічності обладнання у поліграфії та демонструють, як сучасні технології дозволяють продовжити термін служби деталей, замість їх заміни на нові.
Keywords: відновлення деталей; технологічні методи; друкарське обладнання; подовження терміну служби; ремонт