ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ REDUX ТА CONTEXT API ДЛЯ УПРАВЛІННЯ СТАНОМ У REACT ЗАСТОСУНКАХ - ЛОТЮК, ЮРІЙ; АНАНЧЕНКО, ВЛАДИСЛАВ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2024)
В роботі наведено результати порівняння бібліотек Redux та Context API, вказані критерії їх порівняння, залежно від специфічних вимог кожного окремого проекту або окремої частини його функціоналу. Визначені параметри, які слід враховувати при виборі відповідного інструменту, а саме: розмір, складність логіки, потреба у масштабуванні, продуктивність, також враховано досвід і компетенції команди розробників.
Keywords: Redux; Context API; вимоги до проєкту; функціонал; інструмент розробки; масштабування; продуктивність