АНАЛІТИЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ВІДЖИМНОЇ НАСАДКИ ДВОГВИНТОВОГО ПРЕСУ ДЛЯ ЗНЕВОДНЕННЯ КОРМІВ - ЛУЦ, ПАВЛО; ІВЛЄВ, ВІТАЛІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
Результатами проведених досліджень дозволили отримати теоретичні залежності розподілу тиску за довжиною віджимної насадки пресу, визначено геометрію віджимної насадки у вигляді функції та розподіл фільтруючих отворів. Розроблена фізико-математична модель, яка описує взаємодію поверхні віджимної насадки з оброблюваною сировиною, зокрема пивною дробиною.