ВИКОРИСТАННЯ ПРОГРАМНОЇ ПЛАТФОРМИ GNU RADIO ДЛЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ПОШУКОВОГО АЛГОРИТМУ ПЕЛЕНГАТОРА КОРЕЛЯЦІЙНОГО ІНТЕРФЕРОМЕТРА - ГУЛА, ІГОР; ПОЛІКАРОВСЬКИХ, ОЛЕКСІЙ (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
Під час розробки сучасної радіоапаратури широкого використання набули програмно-апаратні системи SDR (SDR - Software Defined Radio). Системи SDR, зокрема, використовуються при проектуванні пеленгаторів джерел радіосигналів. Ефективність пеленгування та визначення джерел радіовипромінювання багато в чому визначається технічними характеристиками обладнання. Стаття присвячена розгляду питання використання програмної платформи GNU RADIO для реалізації пошукового алгоритму пеленгатора кореляційного інтерферометра.