ЗАХИСТ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ ПЕРЕДАЧІ ТА ОТРИМАННЯ ДАНИХ ЦЕНТРУ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ (SECURITY OPERATIONS CENTER) З ВИКОРИСТАННЯМ МЕТОДІВ МІЖМАШИННОГО ЗВ’ЯЗКУ (М2М) - МАРЧЕНКО, ОЛЕНА (Herald of Khmelnytskyi National University. Technical sciences, 2023)
У роботі охарактеризовані основні потенційні проблеми та виклики, які можуть виникати між М2М-технологією та центром забезпечення безпеки при передачі та обробці даних за допомогою М2М-пристроїв. На основі проаналізованих проблем та викликів сформовані заходи щодо запобігання загроз з порушенням умов конфіденційності та цілісності даних. У роботі проводилося дослідження основних ключових параметрів для виявлення проблем захисту при передачі та отримані даних між М2М-пристроями та обладнанням центру забезпечення безпеки.